PROJEKTEK
SAJTÓ
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Tumblr Icon

RÓLUNK

Az Art Label Budapest

egy ügynökség, mely fiatal kortárs magyar képzőművészek menedzselésével foglalkozik, egyben társadalmi párbeszédet kezdeményez formabontó művészeti események, kiállítások, nyilvános installációk és workshopok kapcsán.

Célunk

közelebb hozni egymáshoz a társadalmat és a kortárs képzőművészeti kultúrát, bemutatni, hogy a kortársművészetek világa nemcsak színes, izgalmas és érdekes, ugyanakkor elérhető és megfogható, helye van minden korosztály életében. Figyelemfelkeltő megjelenések és kezdeményezések által megteremtjük a szükséges teret, erőforrásokat és aktivitást az egészséges hazai kultúrafogyasztáshoz.

A kiadó

(értsd label) az angolszász zeneiparban jól ismert tevékenységi forma. Ennek előnyeit építjük be a képzőművészeti piac mechanizmusába, így merőben új, stabil hátteret biztosítunk céljaink eléréséhez. Ez a forma biztosítja számunkra, hogy a többi szereplővel ellentétben az alkotók brandingelésére és marketingjére fókuszáljunk, ezzel is irányítva és támogatva a képzőművészek érvényesülését a hazai és nemzetközi művészeti szférában.

Munkatársaink

a művészet és a kultúra területeiről érkező kommunikációs, branding és kulturális menedzsment szakemberek.

Szolgáltatásaink

által korszerű és professzionális képviseleti hátteret nyújtunk a művészek számára. Emellett nyitottak vagyunk minden olyan kreatív és újító kortársművészeti kezdeményezésre és partnerségre is, amely összehangolható céljainkkal és tevékenységeink körével.

Felcsigáztunk?

Tudjuk, hogy együtt minden könnyebb! Ezért törekszünk folyamatosan arra, hogy új partnerek bevonásával segítsük elő a kortársművészet érvényesülését és a fogalom újrapozícionálását a társadalomban.

Amennyiben céljainkat sajátjaidnak érzed, lépj velünk kapcsolatba a hello@artlabebudapest.com e-mail címen, hogy akár már ma elkezdhessük a közös munkát!